)
Sökespor Gökhan Demir’i renklerine bağladı…
Bölgesel Amatör Lig Ekiplerinden Sökespor, geçtiğimiz sezon Artvin Hopaspor’da forma giyen Gökhan Demir, Sökespor ile anlaştı.
Sökespor yeni sezonun transfer çalışmalarında yeniden tempo artırdı. Kırmızı lacivertliler forvet hattını güçlendirmek için bir süredir sürdürdüğü çalışmalarda aradığı santraforu sonunda buldu. Geçtiğimiz sezon Artvin Hopaspor da forma giyen Denizlili futbolcu Gökhan Demir’i renklerine bağladı.
Geçtiğimiz günlerde Torbalıspor’dan Afrika kökenli sol açık Sadık Balabere ile anlaşan kırmızı lacivertliler Emre Bozatlı ve Rıza Bulut’un yanına yeni transfer Gökhan Demir ile hücum gücünü artırmaları bekleniyor.
Kulüp Başkanı Yusuf Günal bu sezon ligin çok çekişmeli geçeceğini umduklarını söyleyerek; ”Geçtiğimiz sezonki iskelet kadromuzu koruyarak yaptığımız transferlerle bu sezonda zirve mücadelesi yapacak ve şampiyonluğu kovalayacak bir ekip oluşturma girişimlerimiz sürüyor. Amacımız son üç sezon kaçan şampiyonluğu bu sezon yaşamak.” dedi.
Haber: Murat Mülünoğlu
Bu haber
9132 kez okundu.
FOTOĞRAF GALERİSİ
Bu habere ait başka fotoğraf bulunmamaktadır.